Hands-on-sessie:

Over een ding zijn wij het eens: van goede leads heb je nooit genoeg.

De meest waardevolle leads zijn klanten uit het verleden en consumenten die je op aanbeveling van een ambassadeur weten te vinden. Komt je dit bekend voor?

Voor die klanten ben je een vertrouwd adviseur. Die klanten weten wat ze aan je hebben. Bij die klanten heb je geen last van concurrentie, hoef je je niet te verkopen, maar word je gekocht. En tegen een hogere prijs, want die is ineens veel minder relevant.

Als vertrouwd adviseur heb je veel meer mogelijkheden in handen dan dat je nu benut. Wij hebben een idee om die status te gelde te maken en een groot deel van de meest waardevolle leads in de markt te vinden en aan je kantoor te binden.

In een compacte sessie van 3 uur leggen wij je uit hoe je geautomatiseerd gepersonaliseerde berichten naar prospects en klanten kunt sturen. Met die opeenvolging van berichten creëer je een voorkeurspositie bij de klant voor jouw makelaarskantoor. Als je dan persoonlijk contact op neemt is je lead gekwalificeerd en conversie dichtbij.

De sessie is waardevol voor ondernemende makelaars en marketing communicatie specialisten.

Als jij wilt weten hoe jij communication automaten voor je kan laten werken dan nodig ik je uit om aanwezig te zijn bij onze sessie:

Datum: 2 juni 2022

Tijd: 9.30 uur – 12.30 uur

Plaats: vd Valk Vianen

Kosten: € 225,- ex btw.

Let op, we werken met een beperkte groep, vol = vol

We heten je van harte welkom!

Frans Kofflard en Boris Geheniau

Ik wil niets missen! – Hands-on-Sessie – Automation

Ik meld mij aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.