Inman Connect 2024: Have It All

Elk jaar verzamelen de smaakmakers en innovators op het gebied van vastgoed en internet zich in New York voor de Inman Connect. Sinds 2009 gaat een steeds grotere groep van makelaars en projectontwikkelaars naar dit unieke evenement. De afgelopen editie waren we met de Nederlandse delegatie veruit de grootste op de internationale evenement met ruim 80 deelnemers!

Ook in 2024 gaan we weer, daar moet jij ook bij zijn om:

 1. Een inkijk te hebben in de toekomst van de vastgoedbranche;
 2. Te ontdekken hoe internationale collega’s gebruik maken van nieuwe apps, social media en data om hun bedrijf en zichzelf te laten floreren;
 3. Collega’s te ontmoeten en je te laten inspireren met hoe zij met hun vak bezig zijn;
 4. Voorsprong te ontwikkelen op jouw belangrijke concurrenten;
 5. Realisatiekracht te krijgen voor op je eigen kantoor.

Programma

Kofflard Resultants en Fundament All Media organiseren een waardevol programma dat zorgt voor verankering van alle kennis, opgedaan tijdens de Inman Connect. Dit programma voorziet in een startsessie in Nederland waarin het thema, het programma en de sprekers van de Inman Connect 2024. Een actiesessie na de Inman Connect waarin alle take-aways worden behandeld van de Inman Connect 2024. En een certificaat goed voor 5 NRVT punten.

Ga je mee naar Inman Connect?

Wil je je investering in Inman Connect om zetten in resultaat voor je makelaarskantoor? Meld je dan aan voor ‘Have It All’ en maak met ons begeleidingsprogramma van Inman Connect 2024 een succes voor jouw kantoor.

Het programma:

 • Wat wil jij bereiken? – wij inventariseren vooraf je ambities met een gerichte enquete.
 • Kennismakingssessie  in een kennismakingssessie maak je kennis met de andere deelnemers aan het programma en nemen wij je in Nederland vast mee naar wat je straks in New York te wachten staat.
 • New York Magazine – je ontvangt van ons ons Magazine. Zo weet jij precies wat je kan verwachten en wat jij moet doen om je optimaal voor te bereiden.
 • Toegang tot de Whatsapp groep – jij krijgt met de andere deelnemers toegang tot de whatsapp groep. In deze groep houden wij elkaar op de hoogte van interessante informatie. De ervaring leert dat deze groep ook ‘avonds haar waarde bewijst.
 • Onze tips voor het programma – Met meer dan 100 sprekers is het soms moeilijk kiezen. Wij maken een selectie voor je van wat je volgens ons zeker moet gaan zien.
 • Dagelijkse begeleiding – wij zien en spreken elkaar dagelijks en delen de informatie met elkaar. Met elkaar horen wij eenvoudig veel meer.
 • Actiesessie – terug in Nederland plannen wij een actiesessie in. In die sessie zetten wij de informatie van Inman Connect 2024 om in een actielijst die past bij jouw ambities.

Extra:

Met je deelname aan het begeleidingsprogramma profiteer je daarnaast van de volgende extra’s:

 • Certificaat van deelname – je ontvangt van ons een certificaat van deelname dat je kan inzetten voor 5 NRVT punten in het vrije gedeelte. Da’s mooi meegenomen.
 • Share-it presentatie – wij zetten de belangrijkste take-aways van Inman Connect 2024 voor je op een rij. Dan kan jij eenvoudig en snel je ervaringen delen met je team.
 • 20% korting op teamtrainingen – wil jij met je team aan de slag? Ook dan werken wij graag aan resultaat. Als extra op je deelname aan het begeleidingsprogramma ontvang je in 2021 20% korting op de teamtrainingen van Kofflard Resultants of Fundament All Media.

Kosten: € 795,- ex. BTW per persoon.

Let op: het minimale aantal deelnemers aan ‘Have It All’ bedraagt 15 personen. Als jij je inschrijft, dan houden wij je op de hoogte.

Let op: Ons begeleidingsprogramma is exclusief je investering in het hotel, vlucht, toegang en verteringen in New York City. De reis, hotel en toegang kun je eenvoudig boeken via de NVM. Als je hier klikt kom je rechtstreeks op de registratiepagina: ……