NAR NXT 2024: Bring on Business

What’s now. What’s New. What’s next. Wij gaan naar Boston. Ga jij mee?

Ervaar de innovatie tijdens NAR NXT. Laat je inspireren en ga samen met ondernemende makelaars aan de slag om werk te maken van morgen. Ga met ons mee naar NAR NXT in Boston. Met meer dan 12.000 deelnemers, 100+ sprekers en 350+ bedrijven op de beursvloer is het een van de grootste vastgoedcongressen van de Verenigde Staten.

Dit is waarom jij er bij moet zijn:

 1. Verhoog je waardepropositie: ontdek de mogelijkheden en positioneer jouw makelaarskantoor voor de toekomst;
 2. Ervaar de kracht van AI; leer aan de hand van praktijkcases hoe jij AI inzet om de efficiency van je kantoor te verhogen en tijd te creëren voor extra aandacht voor je klanten;
 3. Leer hoe een waardevolle klantreis eruit ziet en hoe je Amerikaanse collega’s de klant verleiden;
 4. Leg de basis voor de toekomst van je makelaarskantoor; luister naar keynote speakers die je helpen een strategie te ontwikkelen in deze chaotische wereld;
 5. Krijg realisatiekracht voor je kantoor; wij helpen je om de informatie om te zetten in concrete acties.

Dit is het programma

Kofflard Resultants en Fundament All Media organiseren een waardevol programma dat zorgt voor verankering van alle kennis, opgedaan tijdens NAR NXT. Wij begeleiden je en zorgen ervoor dat de ROI van je reis maximaal is. Dat begint met een online startsessie waarin wij alle zaken met je delen die jij moet weten om van de trip een succes te maken. Tijdens het congres vertellen wij je wie de meest waardevolle sprekers van de dag zijn en brengen wij op vaste momenten de deelnemers bij elkaar om te sparren en zo te leren van elkaar. Thuis in Nederland bespreken wij in een terugkomdag de take-aways van de dag en helpen je op de informatie om te zetten naar een concreet actieplan voor je kantoor.

Ga je mee naar NAR NEXT?

Wil jij werk maken van morgen en je investering in NAR NXT om zetten in resultaat voor je makelaarskantoor? Maak je interesse dan kenbaar. Dan houden wij je ook de hoogte hoe jij van NAR NXT een succes maakt voor je kantoor.

Dit kan je verwachten:

 • Wat wil jij bereiken? – wij inventariseren vooraf je ambities met een gerichte enquete.
 • Kennismakingssessie  in een online kennismakingssessie maak je kennis met de andere deelnemers aan het programma en nemen wij je in Nederland vast mee naar wat je straks in Boston te wachten staat.
 • Boston Magazine – je ontvangt van ons, ons Magazine. Zo weet jij precies wat je kan verwachten en wat jij moet doen om je optimaal voor te bereiden.
 • Toegang tot de Whatsapp groep – jij krijgt met de andere deelnemers toegang tot de whatsapp groep. In deze groep houden wij elkaar op de hoogte van interessante informatie. De ervaring leert dat deze groep ook ‘s avonds haar waarde bewijst.
 • Onze tips voor het programma – Met meer dan 100 sprekers is het soms moeilijk kiezen. Wij maken een selectie voor je van wat je volgens ons zeker moet gaan zien.
 • Dagelijkse begeleiding – wij zien en spreken elkaar dagelijks en delen de informatie met elkaar. Met elkaar horen wij eenvoudig veel meer.
 • Actiesessie – terug in Nederland plannen wij een actiesessie in. In die sessie zetten wij de informatie van NAR NXT om in een actielijst die past bij jouw ambities.

Dit zijn de extra’s die wij je bieden:

Met je deelname aan het begeleidingsprogramma profiteer je daarnaast van de volgende extra’s:

 • Certificaat van deelname – je ontvangt van ons een certificaat van deelname.
 • Share-it presentatie – wij zetten de belangrijkste take-aways van NAR NXT 2024 voor je op een rij. Dan kan jij eenvoudig en snel je ervaringen delen met je team.
 • Video-coaching – 1 maand na NAR NXT 2024 hebben wij een 1-op-1 video coachingsgesprek. Wat gaat er goed en waar kunnen wij je helpen het resultaat te versterken? Dat is waar het dan om draait.
 • 20% korting op teamtrainingen – wil jij met je team aan de slag? Ook dan werken wij graag aan resultaat. Als extra op je deelname aan het begeleidingsprogramma ontvang je in 2021 20% korting op de teamtrainingen van Kofflard Resultants of Fundament All Media.

Dit is voor nu een indicatie van de kosten:

Hou voor de kosten een richtprijs aan van €3.200,- per persoon.

Dat is wat je daarvoor krijgt:

 • Een inspiratie reis inclusief vlucht, hotel, transfer van het vliegveld naar het hotel, toegang tot het congres en ons uitgebreide begeleidingsprogramma. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag, die je na aanmelding eenvoudig regelt via onze reisagent.
 • Wij vertrekken op 7 november 2024 vanaf Amsterdam Schiphol en komen daar 12 november 2024 terug. Als je eerder wilt reizen of langer wilt verblijven dan regel je dat eenvoudig via onze reisagent.
 • Wij verblijven in het Hyatt Place in het Boston Seaport. Met tal van restaurants en uitgaansmogelijkheden in de directe omgeving en slechts 1,2 kilometer verwijderd van het congreshotel. Iedere morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.
 • Kosten van lunches, diners, borrels, bezoeken aan musea e.a zijn niet in de prijs inbegrepen.

NAR NXT. Boston. Hyatt hotel, jouw makelaarskantoor. Omarm de toekomst!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.